Bruk Beeminder med Todoist

• Beginner
  • Pro
  • Business

• iOS
  • Android

Beeminder er en app som sporer fremdriften din mot mål i Android og iOS.

Med denne integrasjonen kan du spore Todoist-oppgaver i Beeminder, for å være sikker på at du når målene dine.

Sette opp integrasjonen

1. Logg inn på Beeminder.
  2. Beeminder-startsiden klikker du på Todoist.
  3. Klikk på Connect to Todoist-knappen (Koble til Todoist).
  4. I vinduet som dukker opp, klikker du på Agree (Godta) for å gi Beeminder tillatelse til å få tilgang til Todoist-dataene dine.
  5. Deretter angir du målet ditt ved velge hvor mange oppgaver du ønsker å fullføre per dag, uke, måned eller år.
  6. (Valgfritt) Velg om du vil at dette målet skal gjelde for oppgaver i et spesifikt prosjekt, eller for oppgaver med en spesifikk etikett.
  7. Klikk på Next (Neste).
  8. Skriv inn et navn for målet ditt.
  9. (Valgfritt) Legg til en beskrivelse.
  10. Klikk på Continue (Fortsett).
  11. Risiker pengene dine (Beeminder trekker deg hvis du ikke møter målene dine).
  12. Klikk på Add Credit card (Legg til kredittkort).
  13. I vinduet som åpner seg skriver du inn kortinformasjonen og klikker på Add Card (Legg til kort).

Bruke integrasjonen

For å få en komplett og oppdatert oversikt over alle måtene du kan bruke Beeminder med Todoist på, går du til Beeminders side for Todoist.

Vanlige spørsmål

Hvis du ikke lenger vil bruke Todoist med Beeminder, kan du her se hvordan du fjerner integrasjonen:

1. Åpne Beeminder.
  2. Klikk på navnet ditt eller bien øverst i høyre hjørne.
  3. Klikk på navnet til målet du vil fjerne.
  4. Klikk på Stop/Pause-fanen (Stopp/Pause).
  5. Velg en grunn for at du sletter målet ditt, og klikk på Delete Now (Slett nå).

Denne integrasjonen administreres av Beeminder. Kontakt Beeminder-kundestøtten for hjelp på support@beeminder.com.