Se hva teamet ditt jobber med

• Business
  • Beginner

• Nett
  • macOS
  • Windows 10

Bruk teamaktivitet og filtre til å holde deg oppdatert på alle sin fremdrift og arbeidsmengde. Du kan sjekke hva kollegene dine jobber med på tvers av teamet, se oppgavene du har i vente over flere prosjekter, eller filtrere etter veldig spesifikke oppgaver.

Teamaktivitet

Teamaktivitet er en enkel prosjektstyringsløsning for teamet ditt i Todoist. For et gitt teamprosjekt kan du se hvilke oppgaver som er aktive, forfalt og fullført. I tillegg kan du se alle kommentarene til alle aktive oppgaver.

Tilgang til teamaktivitet

1. I sidestolpen klikker du på de tre prikkene til høyre for prosjektnavnet.
  2. Velg Teamaktivitet.

Team Activity introduction.png

Raskt tips

Legg til et prosjekt i favoritter, og du får tilgang til teamaktivitet enda raskere.

Bruke teamaktivitet

Bruk Teamaktivitet-visningen til å identifisere blokkeringer, som forfalte oppgaver eller kommentarer som ikke har blitt behandlet, og iverksett tiltak ved å tilby støtte eller tildele oppgaver på nytt. I Teamaktivitet-visningen kan du se det følgende:

• Aktiv viser alle aktive oppgaver i prosjektet.
  • Fullført viser alle fullførte oppgaver i prosjektet. (Hvis du har mange fullførte oppgaver, kan det ta litt tid før de lastes inn.)
  • Forfalt viser alle forfalte oppgaver i prosjektet.
  • Kommentarer viser alle kommentarer på oppgaver som ikke er fullført ennå.

Klikk på hvilken som helst oppgave eller kommentar for å åpne oppgavevisningen, som enkelt lar deg redigere oppgaven og legge til kommentarer.

Hvis du har Business-abonnementet, kan du også se disse dataene for hvert medlem av et prosjekt. Klikk ganske enkelt på navnet deres for å se tildelte oppgaver og kommentarer på aktive oppgaver.

Obs

Del tilbakemeldingen din

Vi vil gjerne vite hva du synes om teamaktivitet, og om det hjelper deg med å administrere teamoppgavene dine. Del tilbakemeldingen med oss. Vi – Marco, Dermot, Galina og våre 14 andre teammedlemmer – gjennomgår alle tilbakemeldingene som en del av prosessen med å gjøre Todoist enda bedre.

Filtre

Bruk visningsalternativer eller filtre til å lage tilpassede visninger av teamets oppgaver basert på ulike kriterier, for eksempel forfallsdatoer, prioriteter, etiketter og hvem de er tildelt. Alle i teamet ditt kan bruke visningsalternativer til å fokusere på oppgavene sine, eller bruke filtre for å se nøyaktig hva alle jobber med.

Bruk filtre

Hvis du vil se spesifikke oppgaver med jevne mellomrom, er filtre en flott løsning. Du kan også legge til et hvilket som helst filter til favorittene dine for rask og enkel tilgang.

Filtrer teamets oppgaver

La oss si at du jobber med et team som heter Doist, og du har en oppgave som må gjøres. Du vil gjerne vite hvem som har muligheten til å hjelpe til. Du kan prøve dette filteret for å se hva som er på alles tallerken de neste syv dagene:

1. Velg Filtre og etiketter i sidestolpen.
  2. Klikk på Legg til-ikonet ved siden av Filtre.
  3. I Navn-feltet legger du til et selvforklarende filternavn. For eksempel Doists kommende oppgaver.
  4. I Filterspørring-feltet legger du til filterspørringen:

Arbeidsområde: Doist & tildelt til: andre & neste 7 dagene

5. Klikk på Legg til for å lagre filteret ditt.

Raskt tips

For å få en enda bedre visualisering av alles oppgaver, kan du tilpasse visningen din ved å endre prosjektlayout til tavle og gruppere etter mottaker.

Filtrer et teammedlems oppgaver

La oss si at teammedlemmet ditt, Marco, skal starte på et nytt prosjekt i løpet av de kommende ukene. Du vil vite hva arbeidsmengden hans er før du tildeler flere oppgaver.

La oss se hva Marco har tildelt de neste fire ukene ved å opprette et filter:

1. Velg Filtre og etiketter i sidestolpen.
  2. Klikk på Legg til-ikonet ved siden av Filtre.
  3. I Navn-feltet legger du til et selvforklarende filternavn. For eksempel Marcos kommende oppgaver.
  4. I Filterspørring-feltet legger du til filterspørringen:

tildelt til:Marco & forfaller før: +4 uker

5. Klikk på Legg til for å lagre filteret ditt.

Filtrer oppgavene dine

Det kan også være lurt å sette opp en egendefinert visning for oppgaver som er tildelt deg. La oss si at du er en del av designteamet, teamet ditt har alle prosjektene i Designteam-mappen, og du ønsker å se oppgavene dine som skal leveres før 5. juni. For å se disse oppgavene kan du prøve dette filteret:

1. Velg Filtre og etiketter i sidestolpen.
  2. Klikk på Legg til-ikonet ved siden av Filtre.
  3. I Navn-feltet legger du til et selvforklarende filternavn. For eksempel
  4. I Filterspørring-feltet legger du til filterspørringen:

##Designteam & tildelt til: meg & forfaller før 5. juni

5. Klikk på Legg til for å lagre filteret ditt.

Bruke visningsalternativene

En annen måte å filtrer teamoppgavene dine på, er med visningsalternativer. Bruk denne hendige løsningen når du vil se noe raskt, men ikke trenger å komme tilbake til det regelmessig, som du ville gjort med et filter.

Se teamoppgaver i I dag og Kommende

I I dag- og Kommende-vinsingen kan du filtrere etter alle teamoppgaver:

1. Klikk på I dag- eller Kommende-visningen i sidestolpen.
  2. Klikk på Visning øverst til høyre.
  3. Velg Arbeidsområde under Filtrer etter.
  4. Fjern haken for arbeidsområder du ikke vil se oppgavene til.
  5. Klikk hvor som helst utenfor vinduet for å lagre endringene.

Vise teamoppgaver i tilpassede filtervisninger

I alle teamprosjeker du samarbeider med andre om, kan du filtrere etter oppgaver som ikke er tildelt, tildelt til deg, eller tildelt til spesifikke personer:

1. I et teamprosjekt klikker du på Visning øverst til høyre.
  2. Under Filtrer etter klikker du på Mottaker og velger:
  • Ingen for å se oppgaver som ikke er tildelt.
  • Kun meg for å se oppgavene tildelt til deg
  • Valgte mottakere.
  • Klikk på Mottakere og velg navnene til personer for å se deres tildelte oppgaver.