Ta opp lydkommentarer i en Todoist-oppgave

• Pro
  • Business
  • Beginner

Plattformer

• Nett

Lydkommentarer er en rask og enkel måte å gi informasjon om en oppgave eller et prosjekt på når denne informasjon er for lang til å skrive, eller når du ikke har tid til å skrive inn den.

Advarsel

Opptak av lydkommentarer støttes ikke i Todoist for macOS. Bruk Todoist-nettappen, Todoist for Windows eller mobilapper for å ta opp en lydkommentar.

Legg en lydkommentar til i en oppgave

1. Før pekeren over en oppgave og klikk på snakkeboblen.
  2. Klikk på mikrofonen.
  3. Klikk på Ta opp for å ta opp en lydkommentar. Når du er ferdig, klikker du på Stopp.

Klikk på Ta opp på nytt, for å ta opp kommentaren din igjen.

4. Klikk på Legg ved for å legge den til kommentaren.
  5. Klikk på Kommenter for å lagre endringene.

Legg en lydkommentar til i et prosjekt

1. Åpne prosjektet du vil legge til lydkommentaren i, og klikk på snakkeboblen.
  2. Klikk på mikrofonen.
  3. Klikk på Ta opp for å ta opp en lydkommentar. Når du er ferdig, klikker du på Stopp.

Klikk på Ta opp på nytt, for å ta opp kommentaren din igjen.

4. Klikk på Legg ved for å legge den til kommentaren.
  5. Klikk på Kommenter for å lagre endringene.