Administrer Todoist Business-abonnementet

• Business

• Nett

Hvis du vil oppdatere Todoist Business-fakturasyklusen din, betalingsinformasjonen eller laste ned fakturaer, gjør du følgende:

Advarsel

Du må være teamadministrator for å administrere Business-betalingsinformasjonen.

1. Logg på Todoist-kontoen din på https://todoist.com.
  2. Klikk på teamet ditt i sidestolpen.
  3. Klikk på Innstillinger øverst til høyre.
  4. Klikk på Fakturering under navnet til teamet ditt i venstre sidestolpe.
  5. Klikk på Administrer fakturering.
    1. For å oppdatere fakturasyklusen din klikker du på Oppdater abonnement.
    2. For å oppdatere navn, adresse eller MVA-iD klikker du på Oppdater ved siden av Betalingsinformasjon.
    3. For å oppdatere kredittkortinformasjonen din klikker du på blyanten til høyre for den nåværende kredittkortinformasjonen.
    4. For å laste ned fakturaen din klikker du på fakturaen du trenger under Fakturahistorikk.

Vanlige spørsmål

Dessverre støttes ikke dette. Fakturaene sendes bare til administratoren av Business-teamet ditt.

Business-abonnementet ditt kanselleres, og teamet ditt returneres til Beginner-abonnementet. Ingen av dataene dine går tapt, men du mister tilgang til Business-funksjonene. Finn ut mer.

Det er ikke mulig å endre valutaen for faktureringen til et aktivt abonnement. Du må kansellere det nåværende Business-abonnementet ditt først, og deretter registrere deg for et nytt abonnement.