Logg på eller av Todoist

Det er raskt og enkelt å logge på eller av Todoist.

Logg inn på Todoist

Obs

Hvis du har aktivert tofaktorautentisering for kontoen din, trenger du en kode fra autentiseringsappen for å logge inn. Finn ut mer.

1. Åpne Todoist-appen.
  2. Klikk på Logg inn.
  3. Velg hvordan du vil logge inn på kontoen din (det skal være det samme alternativet du brukte til å opprette kontoen din):
    • Klikk på Fortsett med Google, og velg Google-kontoen tilknyttet Todoist-kontoen din.
    • Klikk på Fortsett med Facebook, og koble til Facebook-kontoen din.
    • Klikk på Fortsett med Apple, og koble til Apple-kontoen din.
    • Skriv inn e-postadressen din og passordet ditt, og klikk på Logg inn-knappen.

Logg ut av Todoist

1. Åpne Todoist-appen.
  2. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  3. Velg Logg ut.