Hvordan du manuelt aktiverer App Store-abonnementet ditt i Todoist

Plattformer

• macOS
  • iOS

Hvis du har et aktivt Todoist-abonnement via App Store, men ikke får til å bruke noen Pro-funksjoner, kan du prøve følgende:

Hvis du kjøpte et Todoist-abonnement via macOS App Store:

1. Åpne Todoist-appen og klikk på avataren din øverst i høyre hjørne.
    2. Velg Oppgrader til Pro.
    3. Klikk på Oppdater abonnement nederst i vinduet.

Obs

Oppdater abonnement fungerer kun på plattformen du brukte til å kjøpe Todoist-abonnementet. For eksempel kan kjøp i iOS App Store kun aktiveres eller fornyes i iOS Todoist-appen.