Hvordan endre hva som skjer ved sveip

• Beginner
  • Pro
  • Business

• iOS
  • Android

Todoist for iOS og Android lar deg når som helst endre hva som skjer når du sveiper, slik at du kan bestemme hvilken handling du vil utføre når du sveiper til venstre eller høyre over oppgaven din. Når du tilpasser sveipene, kan du velge om du vil Velge, Fullføre, Planlegge eller Slette oppgaven med ett enkelt sveip. Slik gjør du det:

Endre hva som skjer ved sveip

1. Trykk på Bla gjennom nederst til høyre.
  2. Trykk på tannhjulet øverst til høyre.
  3. Trykk på Generelt.
  4. Bla ned til Sveiphandlinger nederst på skjermen.
  5. Velg om du vil Velge, Fullføre, Planlegge eller Slette en oppgave når du sveiper til venstre eller høyre.

Raskt tips

Hvis du bruker Android-appen, kan du se prosjektlisten din når som helst ved å dra fingeren fra bunnen av skjermen til toppen av skjermen.

Vanlige spørsmål

Du kan bare velge mellom Velg, Fullfør, Planlegg og Slett som sveiphandlinger.