Få en faktura for betalingen din av Pro

• Business
  • Pro

Trenger du en faktura for betalingen din av Pro-abonnementet? Ikke noe problem! Det er både raskt og enkelt å finne og laste ned en faktura.

Fakturaer for betalinger av Pro-abonnement

Hvordan du får en faktura for Pro-abonnementet, avhenger av hvordan du betalte for abonnementet ditt:

1. Logg inn på Todoist-kontoen din på https://todoist.com fra nettleseren på en datamaskin.
  2. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Åpne Abonnement-fanen.
  5. Klikk på Gå til fakturering.
  6. I Fakturahistorikk-seksjonen finner du betalingen du trenger en faktura for.
  7. Klikk på betalingsdatoen. Dette åpner en ny side med betalingsinformasjonen.
  8. Klikk på Last ned faktura.

Raskt tips

Sørg for at betalingsinformasjonen og kortinformasjonen er oppdatert. Finn ut mer.

Hvis du kjøpte Pro via App Store, følger du disse instruksjonene for å få en faktura.

Hvis du kjøpte Pro via Google Play, følger du disse instruksjonene for å få en faktura.

Vanlige spørsmål

Ja. Hvis du kjøpte Pro via nettstedet vårt, kan du få moms refundert og en rettet faktura. Sørg for at du har lagt til MVA-ID og tilknyttet adresse i betalingsinformasjonen for Pro, og kontakt oss med forespørselen din.

I noen tilfeller kan dette skje hvis det er gjort en endring av abonnementet eller fakturasyklusen mellom fakturaene. For eksempel:

• Du endret fakturasyklusen din fra månedlig til årlig, eller fra årlig til månedlig.
  • Du oppgraderte fra Pro til Business midt i en fakturasyklus. I dette tilfellet ville vi utstedt krediter for den ubrukte Pro-tiden til Business-saldoen din, som brukes til å betale for fremtidige Business-fakturaer frem til saldoen er tom.
  • Vi kan ha gitt deg en rabatt eller lagt til en kreditt på kontoen din.

I alle disse tilfellene har vi beregnet og justert beløpet, noe som forklarer hvorfor det kan være en forskjell mellom beløpet på fakturaen og den faktiske prisen til abonnementet.