Finn API-polletten din

• Nett

Hvis du setter opp en integrasjon for Todoist, må du kanskje oppgi API-polletten din.

1. Logg inn på Todoist via nettappen på https://todoist.com.
  2. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Til venstre velger du Integrasjoner.
  5. Velg Utvikler-fanen.
  6. Klikk på Kopier til utklippstavle for å lagre API-polletten din.

Utsted en ny pollett

Hvis du har problemer med API-polletten din, eller hvis du ønsker å logge ut av Todoist på alle enhetene dine, klikker du på Utsted en ny API-pollett og deretter OK for å bekrefte.

Bygg din egen integrasjon

Hvis du ønsker å bygge din egen Todoist-integrasjon, kan du utforske Todoist API-dokumentasjonen. Hvis du vil dele integarsjonen din med Todoist-fellesskapet, sender du inn integrasjonen din til gjennomgang.