Endre innstillingene dine for varsler

• Beginner
  • Pro
  • Business

Sørg for at du alltid er oppdatert ved å motta varsler fra dine delte prosjekter: Enten det er noen som legger til en kommentar, tildeler en oppgave, fullfører en oppgave, eller blir med i / forlater prosjektet.

Du kan se alle varslene dine både de du har lest og ikke lest i Varsler-fanen, men hvis du vil sjekke alle varslene du ikke har lest, kan du åpne Ikke lest-fanen.

Raskt tips

Hvis du vil merke alle dine uleste varslinger som lest, klikker eller trykker du på hake-ikonet.

Du kan tilpasse hvilke hendelser du vil varsler om, og om du vil motta varslene via e-post eller push-varsel, inne på kontoinnstillingene dine.

Typer delingsvarsler

Det er flere typer handlinger som personer kan foreta i et delt prosjekt. Du kan bestemme hvilke du vil varsles om:

• Kommentarer for deg: Når noen har valgt å varsle deg om en oppgavekommentar.
  • Oppgaver tildelt deg: Når noen har tildelt deg en oppgave.
  • Oppgaver fullført: Når en oppgave du enten har opprettet eller tildelt fullføres.
  • Oppgave endret til ikke fullført: Når en oppgave du enten har opprettet eller tildelt endres til ikke fullført.
  • Samarbeidspartner blir med i prosjekt: Når noen godtar invitasjonen din til å bli med i et prosjekt.
  • Samarbeidspartner avslår prosjekter: Når noen avslår invitasjonen din til å bli med i et prosjekt.
  • Samarbeidspartner forlater prosjekt: Når noen forlater et prosjekt som du er en del av.
  • Samarbeidspartner fjernes fra prosjekt: Når noen fjerner et annet medlem fra et prosjekt.

Typer teamarbeidsområdevarsler

Hvis du bruker team, er det noen varsler du kan aktivere i innstillingene dine:

• Invitasjon til arbeidsområde godkjent: Når noen godtar en invitasjon om å bli med i et teamarbeidsområde.
  • Invitasjon til arbeidsområde avslått: Når noen avslår en invitasjon om å bli med i et teamarbeidsområde.
  • Fjernet fra arbeidsområde: Når noen blir fjernet fra et teamarbeidsområde.
  • Arbeidsområde slettet: Når et teamarbeidsområde blir slettet.

Administrer innstillingene dine for varsler

1. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Klikk på Varsler. Nå kan du:
    • Slå på Skrivebords- og nettvarsler for å motta varsler på nett.
    • Administrere hvilke varsler du mottar fra delte prosjekter i Prosjektvarsler-seksjonen.
    • Velge å motta eller ikke motta enten e-post eller push-varsler for hver handling foretatt av et teammedlem i et delt prosjekt.

Få hjelp

Varsler via tekstmelding eller SMS er ikke et alternativ i Todoist. Hvis dette føles verdifullt for arbeidsflyten din, kan du bruke Todoist sitt skjema for å dele tilbakemelding for å sende inn en funksjonsforespørsel.

Hvis du har problemer med varsler, kan du lese om hvordan du feilsøker problemer med varsler.