Endre fargetemaer

• Beginner
  • Pro
  • Business

• Nett
  • macOS
  • iOS
  • Android
  • Windows 10

Tilpass Todoist ved å velge fargetemaet som passer stilen din best. Du kan velge mellom både Free- og Pro-alternativer:

Free-temaer

Todoist, Mørk, Månestein og Mandarin.

Pro-temaer

Kål, Blåbær, Lavender og Bringebær.

Slik velger du tema:

1. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Tema.
  4. Velg temaet du vil bruke.
  5. Valgfritt: Slå Synkroniser tema-alternativet AV for å bruke forskjellige temaer på forskjellige enheter, eller PÅ for å bruke det valgte temaet på alle enheter.
  6. Valgfritt: Du kan sette Todoist til automatisk å bytte til det mørke temaet når enheten din bruker den mørke modusen. Slå ganske enkelt Automatisk mørkt tema på.

Raskt tips

Når du når Karma-nivået Opplyst, vil et nytt mystisk tema låses opp for kontoen din.

Vanlige spørsmål

Nei. Selv om et ekte svart tema ville spart litt mer batteri i forhold til vårt nåværende mørke tema, anser vi ikke forskjellen i strømforbruk stor nok (0,3 % mW). I tillegg, uten å endre designet helt, vil støtte for et ekte svart tema gjøre det vanskeligere å skille mellom visuelle hierarkier og dybder.