Hvad er mine brugsgrænser i Todoist?

Nogle forbrugsgrænser afhænger af dit abonnement, mens andre gælder for alle. I denne artikel kan du finde alt om dine generelle kontogrænser, og de grænser, der øges, når du opgraderer til Todoist Pro eller Todoist Business.

Kvik-tip

Tjek vores prisside for at sammenligne de tilgængelige funktioner på hvert abonnement.

Generelle grænser

Disse grænser gælder for alle Todoist-konti, uanset dit abonnement:

FunktionBegrænsning

Opgaver pr. projekt

300

Sektioner pr. projekt

20

Aktive tilsluttede projekter pr. konto

500

Etiketter pr. konto

500

Vedhæftede filer

Ubegrænset

Avatar filstørrelse

4 MB

Opgavenavn

500 tegn

Opgavebeskrivelse

16384 tegn

Sektionsnavn

2048 tegn

Projektnavn

120 tegn

Filternavn:

60 tegn

Filtersøgning

512 tegn

Etiketnavn

60 tegn

Opgavekommentar

15000 tegn

Kvik-tip

Hvis du har nået grænsen på 300 opgaver for et projekt, anbefaler vi at opdele det i mindre projekter. Hvis du fx har et projekt til "Bøger jeg vil læse", kan du opdele det i mindre projekter baseret på genre.

Personlige brugergrænser

Disse grænser varierer afhængigt af, om du er på Begynder abonnementet eller et betalt abonnement:

FunktionBegynder-grænsePro- og Business-grænse

Aktive personlige projekter

5

300

Personer pr. personligt projekt

5

5

Filtre

3

150

Påmindelser

0

700

Aktivitetshistorik

1 uge

Ubegrænset

Filstørrelse på vedhæftede filer i kommentarer

5 MB

100 MB

Filstørrelse for vedhæftede filer i e-mail

5 MB

25 MB

Teamgrænser

Disse grænser varierer afhængigt af, om dit team er på det gratis abonnement eller Business-abonnementet:

FunktionGratis brugsgrænseBusiness-grænse

Aktive teamprojekter

5

Op til 500

Personer pr. teamprojekt

250

250

Personer pr. teamarbejdsrum

1000 (inklusive max. 5 gæster)

1000 (inklusive gæster)

Historik for Teamaktivitet

1 uge

Ubegrænset

FAQ

Vi besluttede os for 500 for at sikre, at Todoist kan synkronisere hurtigt og sikkert. Mere end 500 vil øge den tid, det tager at synkronisere dine data og medfører risiko for et synkroniseringsproblem. Når det er sagt, arbejder vi på at gøre vores synkroniseringsmotor hurtigere og sigter mod at øge denne grænse.

Selvom du kun kan oprette ét gratis team ad gangen, kan du tilslutte dig så mange teams, som du ønsker.

Indtil videre er det ikke muligt at øge nogen grænser over de værdier, der er anført ovenfor.