Brug Zendesk sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

Zendesk er en kundeserviceapplikation, der ofte bruges af virksomheder til at spore og besvare forespørgsler fra deres kunder. Ved at integrere Todoist med Zendesk kan du oprette Todoist-opgaver fra Zendesk-tickets med et enkelt klik.

Når du har tilføjet integrationen til din Zendesk-organisation, finder du et Todoist-ikon i ticket-sidepanelet, der giver dig mulighed for at sende en opgave direkte til din Todoist-indbakke.

Konfigurering af integrationen

Advarsel

For at kunne tilføje Todoist-appen til din Zendesk-organisation skal du være administrator.

1. Gå til Todoist-integrationens side på Zendesk-markedspladsen.
  2. Klik på Install.
  3. Vælg den organisation, du vil installere appen til, i rullemenuen.
  4. Klik på Install igen.
  5. En ny side åbnes. Klik på Install igen.
  6. Nu er du klar! Du finder nu Todoist-ikonet i sidepanelet, når du er i ticket-visning i Zendesk.

Brug af integrationen

1. Åbn en Zendesk-ticket.
  2. Klik på Apps i øverste højre hjørne. Det vil åbne en visning af alle dine installerede appintegrationer.
  3. Hvis det er første gang du bruger integrationen, bliver du bedt om at logge på Todoist og give adgang.
  4. Klik på Add task. En opgave føjes til din Todoist-indbakke, og den vil hedde Zendesk: ticket-titel. Så hvis din ticket hedder Faktureringsspørgsmål, får den tilsvarende Todoist-opgave titlen Zendesk: Faktureringsspørgsmål.
  5. (Valgfrit) Klik på View task i Zendesk for at blive ført direkte til opgaven i Todoist.

FAQ

Hvis du ikke længere ønsker at bruge Zendesk sammen med Todoist, kan du fjerne integrationen fra din Zendesk-organisation således:

Advarsel

Du skal være en administrator for din Zendesk-organisation for at kunne afinstallere integrationer.

1. Åbn administratorvisningen for din Zendesk-organisation.
  2. Under Apps klikker du på Manage.
  3. Du burde nu være i visningen My apps. Hold markøren over Todoist-ikonet, og klik på ikonet for Settings.
  4. Vælg Uninstall.