Brug Trevor AI sammen med Todoist

• Business
  • Begynder
  • Pro

• Web

Trevor AI er en planlægningsassistent, der synkroniserer din opgaveliste med din Google- eller Microsoft-kalender for at hjælpe dig med at udføre dit bedste arbejde.

Med en trevejssynkronisering i real-time mellem Todoist, Google-/Microsoft-kalender og Trevor AI kan du opbygge din tidsplan på få sekunder, og den forbliver opdateret på alle tre platforme.

1 - Todoist Web Inbox.png

Konfigurering af Todoist-integrationen

1. Brug en browser og log ind på https://app.trevorai.com, eller opret en ny konto.
  2. Klik på yogaikonetmceclip1.png i øverste højre hjørne af skærmen, og vælg Account Settings.
  3. Under Integrate Services with Trevor AI skal du vælge Connect under Todoist.
  4. Vælg Agree til forbindelsen. Dine Todoist-opgaver synkroniseres nu med din Trevor AI-indbakke.
  5. Under Integrate Services with Trevor AI skal du vælge Connect under Google Kalender.
  6. Vælg Agree til forbindelsen med din ønskede Google-konto.
  7. Du kan eventuelt markere afkrydsningsfeltet ud for indstillingen Hide tasks assigned to other people og/eller til Hide unassigned tasks.

Brug af integrationen

Når du har forbundet Trevor AI med din Todoist-konto, vil du se dine projekter grupperet som lister i venstre side af Trevor AI-brugerfladen.

Du har nu en række forskellige arbejdsgange at vælge imellem. Her er en liste over handlinger, du kan foretage, afhængigt af hvilken app du vil bruge.

• Opret nye opgaver i dit projekt. Disse opgaver vises på den tilsvarende Trevor AI-liste.
  • Tildel forfaldsdatoer og -tidspunkter til dine opgaver. Disse afspejles i dine Google-/Microsoft- og Trevor AI-kalendere. I disse kalendere kan du nu omrokere opgaverne og ændre deres varighed. Forfaldstidspunktet for dine opgaver inde i Todoist vil blive opdateret i overensstemmelse hermed.
  • Du kan slette en opgave, og den vil da blive fjernet fra alle kalendere.
  • Du kan markere en opgave som udført, men disse fjernes ikke fra kalenderne.
  • Træk og slip en af dine Todoist-opgaver uden forfaldsdato/-tidspunkt i din Trevor AI-kalender til det ønskede tidspunkt. Du kan valgfrit justere varigheden af opgaven. Alle ændringer afspejles i din Google- eller Microsoft-kalender. Forfaldsdato/-tidspunkt afspejles ikke i Todoist.
  • Opret en ny opgave inde i dit projekt. Den afspejles i din Google-/Microsoft-kalender og inde i Todoist. Forfaldsdatoen afspejles ikke i Todoist.
  • Du kan markere en opgave som udført, og dette afspejles i Todoist. Hvis du genaktivererr en opgave, kommer opgaven atter frem i Todoist.
  • Du kan flytte opgaver til forskellige tidsrum og justere varigheden af dem. Alle ændringer afspejles i din Trevor AI-kalender. Hvis du angiver en forfaldsdato/-tidspunkt i Todoist for denne opgave, vil den blive justeret i overensstemmelse hermed.
  • Du kan oprette en ny kalenderpost, og den vil da blive afspejlet i Trevor AI, og der føjes en opgave til dit Todoist-projekt.

Fjern integrationen

1. Brug en browser og log ind på https://app.trevorai.com.
  2. Klik på yogaikonetmceclip1.png i øverste højre hjørne af skærmen, og vælg Account Settings.
  3. Under Integrate Services with Trevor AI skal du klikke Disconnect -knappen under Todoist.

FAQ

Denne integration administreres af Trevor AI. Kontakt venligst Trevor AIs support-team på george@trevorlabs.com for hjælp.