Brug Todoist-skabeloner

• Business
  • Begynder
  • Pro

• Web
  • macOS
  • Android
  • Windows 10
  • Linux

Gennemse, søg og importer skabeloner direkte fra Todoist.

Med Todoist-skabeloner kan du optimere dagsordenen for dit næste arbejdsmøde, prøve en ny produktivitetsmetode, forbedre planlægningsprocessen for dine studier og opdage mange andre nyttige arbejdsgange.

Brug en skabelon

1. I et hvilket som helst Todoist-projekt klikker du på ikonet med tre prikker øverst til højre, eller klikker på + for at tilføje et nyt projekt i sidebjælken. Dette åbner en menu.
  2. Klik på Gennemse skabeloner.
  3. Brug søgefeltet til at finde en specifik skabelon, eller scroll ned for at gennemse listen over skabeloner.

1. Vælg den skabelon, du ønsker at bruge.
    2. Klik på Kopier til Mine projekter. Skabelonen vil blive tilføjet som et nyt projekt til dit arbejdsrum kaldet Mine projekter.

Opret en skabelon ud fra dit projekt

For at oprette en skabelon ud fra dine egne projekter skal du eksportere projektet som et link eller en CSV-fil. Gem dette link eller denne CSV-fil et sikkert sted, hvis du skulle få brug for det.

For at bruge skabelonen skal du importere den til et nyt projekt.

Få hjælp

Hvis du har problemer med at bruge skabeloner i Todoist, eller oprette skabeloner ud fra dine projekter, bedes du kontakte os.