Anvend Todoist på Apple Watch

• Begynder
  • Pro
  • Business

• iOS

Todoist til Apple Watch giver dig fuld kontrol over Todoist direkte fra dit ur.

Du kan tilføje nye opgaver, kontrollere og udføre dine opgaver, indstille tilpassede komplikationer med mere.

For at komme i gang skal du installere Todoist på Apple Watch:

1. Tjek, at Todoist er installeret på iOS-enheden.
  2. Åbn Watch-appen på iOS-enheden.
  3. Tryk på Mit ur nederst på skærmen.
  4. Scroll ned til Tilgængelige apps.
  5. Tryk på Installer ud for Todoist.

Tilføj en opgave

Tilføj nye opgaver i Todoist til Apple Watch:

1. Åbn Todoist-appen på Apple Watch.
  2. Scroll op og vælg Tilføj opgave.
  3. Du kan nu tilføje en opgave enten ved at bruge tastaturet til at indtaste en opgavetitel eller ved at trykke på mikrofonikonet i nederste højre hjørne og sige din opgavetitel. Der kommer så en menu frem, hvor du kan vælge projektet.
  4. Tryk på OK i øverste højre hjørne.

Dit ur genkender også datoer, så du kan sige ting som i dag, næste lørdag eller 31. maj.

Tilføj eller rediger en opgaves forfaldsdato

Tilføj en forfaldsdato eller rediger den eksisterende forfaldsdato for en opgave:

1. Åbn Todoist-appen på dit ur.
  2. Vælg visningen, hvor opgaven er placeret.
  3. Tryk på den opgave, du gerne vil omlægge.
  4. Tryk på kalenderikonet øverst til højre.
  5. Vælg en af de forudindstillede datoer eller indtal den ved hjælp af Siri.
  6. Gå tilbage til en af dine visninger.

Udfør en opgave

Udfør en opgave på dit ur med et tryk:

1. Åbn Todoist-appen på dit ur.
  2. Åbn visningen, der indeholder den opgave, du ønsker at udføre.
  3. Tryk på cirklen til ud for opgaven, du ønsker at udføre.

Brug Todoist-komplikationer på din urskærm

Hold dig hurtigt opdateret med Todoist ved at bruge en af disse ur-komplikationer:

• Modular Small viser den udførte procentdel af dagens opgaver.
  • Modular Large viser den næste opgave og den udførte procentdel af dagens opgaver.
  • Utilitarian Small viser den udførte procentdel af dagens opgaver.
  • Utilitarian Small Flat viser, hvor mange opgaver der forfalder i dag eller er forfaldne.
  • Utilitarian Large viser den næste opgave.
  • Circular Small viser, hvor mange opgaver der forfalder i dag eller er forfaldne.
  • Graphic Rectangular viser den næste opgave, og hvor mange opgaver der forfalder i dag eller er forfaldne.
  • Graphic Circular viser den udførte procentdel af dagens opgaver.
  • Graphic Bezel viser den udførte procentdel af dagens opgaver.
  • Graphic Corner viser den udførte procentdel af dagens opgaver.

FAQ

Prøv følgende trin:

1. Slet Todoist på dit Apple Watch.
  2. Log ud af Todoist og log ind igen på din telefon.
  3. Genstart din telefon.
  4. Geninstaller Todoist på dit ur.

Hvis du stadig har problemer med Todoist på Apple Watch, bedes du kontakte os.

Nej, desværre ikke. På nuværende tidspunkt kræver vores watchOS-app, at Apple Watch er inden for rækkevidde af iPhone'en for at være i stand til at opdatere information og oprette/udføre opgaver.

Hvis mobilnotifikationer er slået til i indstillingerne for Påmindelser, og din iPhone er låst eller i dvale, får du notifikationer på Apple Watch.

Du vil ikke modtage notifikationer på begge enheder, hvis Apple Watch er låst med en adgangskode.