Brug kalenderlayoutet i Todoist

• Business
  • Pro

Kalenderlayoutet hjælper dig og dit team med at justere på vigtige datoer og planlægge kommende arbejde. Det er en ideel hjælp til at undgå eventuelle planlægningskonflikter og forhindre teammedlemmer i at påtage sig for meget.

Brug kalenderlayoutet i et projekt

Anvend layoutet under projektoprettelse

Når du opretter et nyt projekt, skal du vælge Kalender i Layout-sektionen.

Skift layoutet på en visning eller eksisterende projekt

Bemærk

Indtil videre er kalenderlayoutet ikke tilgængeligt i visningen I dag.

1. Åbn visningen eller projektet fra sidebjælken.
  2. Klik på Vis øverst til højre.
  3. Vælg Kalender.

Kvik-tip

• Klik på Vis igen, og vælg mellem Uge og Måned ud for Layout.
  • Manuel sortering er ikke tilgængelig for kalenderlayoutet. I stedet er opgaver sorteret som standard.
  • Hvis du ikke længere har brug for kalenderlayoutet, kan du skifte til enten tavlelayout eller listelayout.

Brug kalenderlayoutet i et filter eller en etiket

1. Klik på Filtre og etiketter i sidebjælken.
  2. Vælg det filter eller den etiket, du ønsker at anvende layoutet på.
  3. Klik på Vis øverst til højre.
  4. Vælg Kalender.

Kvik-tip

Klik på Vis igen, og vælg mellem Uge og Måned ud for Layout.

Opret en opgave i kalenderlayoutet

1. Klik på dagen for at planlægge en opgave i kalenderen.
  2. Indtast opgavenavnet, og tilføj eventuelle opgavedetaljer.
  3. Klik på Tilføj opgave.

Kvik-tip

Hvem siger, at ugen altid starter på en mandag? Vælg, hvornår din uge starter på fanen Generelt i dine Todoist-indstillinger. Dette afspejles automatisk i kalenderlayoutet.

Planlæg en opgave i kalenderlayoutet

Planlæg en opgave uden forfaldsdato

1. Åbn projektet fra sidebjælken.
  2. Klik på Ingen dato øverst til højre. En sidebjælke vil udvide sig og vise opgaver uden forfaldsdato.
  3. Træk opgaven til den passende dato i kalenderen for at tildele den som forfaldsdatoen.

For at bruge planlæggeren i stedet, skal du klikke på ikonet med tre prikker ved siden af opgaven og vælge en dato for at tildele den som en forfaldsdato.

Omlæg en opgave

Træk opgaven til en anden dag i kalenderen.

Bemærk

Når kalenderlayoutet anvendes på et delt projekt, vil alle personer se dette layout, når de får adgang til projektet.

Se fremtidige forekomster

Som standard vil tilbagevendende opgaver kun vise den næste kommende forekomst. Men hvis du er Todoist Pro- eller Business-kunde, og du har anvendt kalenderlayoutet på Kommende-visningen på din desktop, vil du kunne se alle fremtidige forekomster af dine tilbagevendende opgaver.

For at slå fremtidige forekomster til eller fra, skal du klikke på Vis øverst til højre og skifte tilstanden for Fremtidige forekomster.