Brug kalenderlayoutet i Todoist

• Business
  • Pro

Kalenderlayoutet hjælper teams med at afstemme vigtige datoer og planlægge kommende arbejde.

Det er en fantastisk måde at undgå eventuelle planlægningskonflikter og forhindre teammedlemmer i at påtage sig for mange opgaver.

Bemærk

• Todoist til Web, macOS og Windows understøtter en månedlig kalender.
  • Todoist til iOS og Android understøtter en ugentlig kalender.
  • Kalenderlayoutet er på nuværende tidspunkt ikke tilgængeligt i I dag-visningen.
  • Manuel sortering er ikke tilgængelig for kalenderlayoutet. I stedet er opgaver som standard sorteret.

Anvend kalenderlayoutet i et projekt

Anvend layoutet under projektoprettelse

Når du opretter et nyt projekt, skal du vælge Kalender i Layout-sektionen.

Skift layoutet på en visning eller eksisterende projekt

1. Åbn visningen eller projektet fra sidebjælken.
  2. Klik på Vis øverst til højre.
  3. Vælg Kalender.

Kvik-tip

Hvis du ikke længere har brug for kalenderlayoutet, kan du skifte til enten tavlelayout eller listelayout fra Vis-menuen.

Anvend kalenderlayoutet i et filter eller en etiket

1. Klik på Filtre og etiketter i sidebjælken.
  2. Vælg det filter eller den etiket, du ønsker at anvende kalenderlayoutet på.
  3. Klik på Vis øverst til højre.
  4. Vælg Kalender.

Kvik-tip

Hvem siger, at ugen altid starter på en mandag? Vælg, hvornår din uge starter på fanen Generelt i dine Todoist-indstillinger. Dette afspejles automatisk i kalenderlayoutet.

Opret en opgave i kalenderlayoutet

1. Klik på dagen for at planlægge en opgave i kalenderen.
  2. Indtast opgavenavnet, og tilføj eventuelle opgavedetaljer.
  3. Klik på Tilføj opgave.

Planlæg en opgave i kalenderlayoutet

Planlæg en opgave uden forfaldsdato

1. Åbn projektet fra sidebjælken.
  2. Klik på Ingen dato øverst til højre. En sidebjælke vil udvide sig og vise opgaver uden forfaldsdato.
  3. Træk opgaven til den passende dato i kalenderen for at tildele den som forfaldsdatoen.

For at bruge planlæggeren i stedet, skal du klikke på ikonet med tre prikker ved siden af opgaven og vælge en dato for at tildele den som en forfaldsdato.

Omlæg en opgave

Træk opgaven til en anden dag i kalenderen.

Om synkronisering

Hvis kalenderlayoutet anvendes på en visning eller et projekt, vil det synkroniseres til alle andre enheder.

Hvis kalenderlayoutet anvendes på et delt projekt, vil alle personer i projektet se dette layout, når de får adgang til projektet.

Få hjælp

Hvis du har problemer med at oprette opgaver eller tildele forfaldsdatoer, når du bruger kalenderlayout, bedes du kontakte os.