Brug IFTTT sammen med Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

IFTTT (If This Then That) giver dig mulighed for at oprette stærke forbindelser (også kendt som "applets") mellem forskellige slags apps og tjenester, såsom at gemme dine udførte opgaver i Google Sheets, tilføje likede tweets som opgaver i Todoist eller oprette en ny opgave, når et GitHub-issue tildeles til dig.

Konfigurering af integrationen

1. Åbn Todoists IFTTT-kanal og aktiver den på din IFTTT-konto.
  2. Åbn en applet, som du gerne vil aktivere, og klik på Connect -skydeknappen.
  3. Følg instruktionerne på skærmen for at oprette din IFTTT-konto.
  4. Når du er færdig med at redigere din applet, klikker du på Save.

Brug integrationen

Link din Todoist-konto til over 200 forskellige kanaler, herunder Pocket, Evernote, Facebook, Slack, Twitter, Fitbit og mange flere.

Kvik-tip

Du kan nu vælge opgaver fra bestemte sektioner, når applet'en bliver udløst, samt få IFTTT-integrationen til at føje nye opgaver til dine valgte projekter og sektioner.

FAQ

1. Åbn fanen Integrationer.
  2. Klik på X -ikonet ud for IFTTT-integrationen.
  3. Klik på OK for at bekræfte.

Dette er desværre en kendt begrænsning. IFTTT registrerer den nye forfaldsdatoi stedet for forfaldsdatoen, som den var, da den tilbagevendende opgave blev udført. Dette vil også ske, hvis du udfører en opgave inden forfaldsdatoen på en almindelig eller tilbagevendende opgave.

Vi beklager ulejligheden. Teamet leder efter en løsning på denne begrænsning.

Desværre er det en aktuel begrænsning af IFTTT-infrastrukturen. Det kan tage et stykke tid for opgaver og noter at synkronisere, fx når du tilføjer en applet til at synkronisere Evernote- og Todoist-aktivitet.