Brug Evernote og Todoist Connection med IFTTT

• Business
  • Begynder
  • Pro

IFTTT Connections er en videreudvikling af IFTTT Applets. I modsætning til Applets, der er begrænset til simple "hvis dette, så det" udløsere og handlinger, tillader Connections komplette integrationer mellem tjenester og kan derfor drive flere forespørgsler, udløsere og handlinger på samme tid.

Evernote og Todoist Connection hjælper dig med at holde orden ved at oprette nye Todoist-opgaver, hver gang der tilføjes en Evernote-note med et specifikt tag. Den vil også oprette nye Evernote-noter, når Todoist-opgaver med en bestemt etiket oprettes.

Konfigurer integrationen

1. Åbn Todoist’s IFTTT-kanal og aktiver den på din IFTTT-konto.
  2. Vælg forbindelsen Sync Evernote and Todoist .
  3. Vælg Connect Evernote.
  4. Følg instruktionerne på skærmen for at tilføje forbindelsen.
  5. Vælg Save.

Fjern integrationen

1. Åbn fanen Integrationer.
  2. Klik på X -ikonet ud for IFTTT-integrationen.
  3. Klik på OK for at bekræfte.