Sorter eller grupper opgaver i Todoist

• Begynder
  • Pro
  • Business

Få et overblik over dine lister på ingen tid ved at sortere og gruppere dine opgaver.

Grupper fx opgaver efter opgaveansvarlig for at se, hvad alle arbejder på. For at se, hvilken opgave du har udskudt længst, kan du sortere dine opgaver efter oprettelsestidspunkt, og tage dig af den opgave i dag.

Lær mere om standardsorteringsrækkefølgen af opgaver i hver visning.

Sorter eller grupper opgaver

1. Klik på en visning eller et projekt i Todoist.
  2. Klik på Vis øverst til højre. Dette åbner en kontekstmenu med adskillige muligheder.
  3. I sektionen Sorter efter klikker du på en af følgende:
    • Gruppering, og vælg hvordan du vil gruppere dine opgaver.
    • Sortering, og vælg hvordan du vil sortere dine opgaver.

Kvik-tip

Klik på Retning for at sortere opgaver i stigende eller faldende rækkefølge.

Om sortering af opgaver i sektioner

Opgaver sorteres i deres egne sektioner.

Hvis du fx har en prioritet 1-opgave i den sidste sektion af et projekt, og du sorterer opgaver i dette projekt efter prioritet, vil prioritet 1-opgaven kun vises øverst i sektionen. Det vises ikke øverst i projektet.

Fjern en sorterings- eller grupperingsindstilling

Når en sorterings- eller grupperingsindstilling anvendes på en visning eller et projekt, vises den øverst. Lær, hvordan du fjerner en sorterings- eller grupperingsindstilling:

1. Klik på Vis øverst til højre.
  2. Tryk på menuen for sorterings- eller grupperingsindstillinger, og vælg derefter Standard.

Værd at bemærke

• Logografer (fx: japansk Kanji 漢字) og specialtegn, som å, ä, ö, æ og ø, ignoreres, når du bruger Sorter efter navn.
  • Underopgaver forbliver i deres oprindelige rækkefølge, når lister grupperes og sorteres. For at omrokere dem manuelt åbner du den overordnede opgave i opgavevisning.
  • Du kan kun manuelt ændre rækkefølgen på dine opgaver, når der anvendes manuel sortering i din visning.
  • Hvis en grupperingsindstilling anvendes på et projekt eller en visning, kan du ikke sortere dine opgaver manuelt.
  • Sorterings- eller grupperingsindstillinger deles ikke med andre i et projekt, så du kan tilpasse dine visninger og finde ud af, hvilken der fungerer bedst, uden at forstyrre nogen.
  • Sorteringsindstillinger er ikke tilgængelige i Kommende-visning på Todoist til iOS eller Android.

Få hjælp

Hvis du har problemer med at organisere opgaver ved hjælp af sorterings- eller gruppeindstillinger, bedes du kontakte os.