Udskriv dine opgaver

• Begynder
  • Pro
  • Business

Ligegyldigt hvor meget du er afhængig af din digitale opgaveliste, har du nogle gange brug for at se dine opgaver på papir. Sådan udskriver du dem fra dit Todoist:

1. Åbn den liste, du ønsker at udskrive: Indbakke, I dag, Kommende eller et bestemt projekt, etiket eller filter.
  2. Klik på din avatar øverst til venstre.
  3. Vælg Udskriv.
  4. (Valgfrit) Klik på Inkluder kommentarer for også at udskrive kommentarer til opgaverne på din liste.
  5. Følg trinnene i udskrivningsvinduet for at udskrive din liste.

FAQ

Nej. Når du udskriver i tavlevisning, gengives din opgaveliste automatisk som en liste. Vi anbefaler derfor, at du indstiller din opgaveliste til listevisning før udskrivning.

Den nemmeste måde at udskrive alle dine opgaver på er at åbne dit Vis alle -filter og derefter følge vejledningen til udskrivning som beskrevet i denne artikel.

Bemærk, at dette kun kan gøres direkte via en browser:

1. Åbn todoist.com i en browser.
  2. Klik på en opgave for at åbne opgavevisning.
  3. Hold Ctrl + P (eller Cmd + P) nede for at aktivere browserens indbyggede udskrivningsfunktion.

For at inkludere underopgaverne skal du sørge for at udvide dem i din listevisning. Det gør du ved at klikke på pilen ved siden af cirklen til udførelse af den overordnede opgave.