Sådan aktiverer du manuelt dit App Store-abonnement i Todoist

Platforme

• macOS
  • iOS

Hvis du har et aktivt Todoist-abonnement via App Store, men ikke kan bruge Pro-funktionerne, kan du prøve følgende:

Hvis du har købt et Todoist-abonnement via macOS App Store:

1. Åbn Todoist-appen og klik på din avatar i øverste højre hjørne.
    2. Vælg Opgrader til Pro.
    3. Klik på Opdater abonnement nederst i pop-op-vinduet.

Bemærk

Opdatering af abonnement fungerer kun på den platform, du har brugt til at købe Todoist-abonnementet. For eksempel kan iOS App Store-køb kun aktiveres eller fornys i iOS Todoist-appen.