Hvordan afmelder jeg mig fra marketing-e-mails?

Hvis du gerne vil afmelde dig Todoists marketing-e-mails, kan du ændre dine markedsføringsindstillinger via afmeldingslinket nederst i enhver marketing-e-mail eller i appens indstillingsmenu.

Vi sender lejlighedsvis service-e-mails, der giver vigtige oplysninger til Todoist-brugere. Disse e-mails påvirker ikke dine markedsføringsindstillinger.

Hvis du ikke længere bruger Todoist, og du gerne vil stoppe med at modtage service-e-mails, kan du slette din konto for at fjerne dine data og din e-mailadresse fra vores systemer.