Få en faktura for din Pro-betaling

• Business
  • Pro

Har du brug for en faktura for betalingen af dit Pro-abonnement? Intet problem! Det er nemt og hurtigt at finde og downloade en faktura.

Fakturaer for betaling af Pro-abonnement

Hvordan du får en faktura for dit Pro-abonnement afhænger af, hvordan du har betalt for dit abonnement:

1. Log ind på din Todoist-konto på https://todoist.com fra en desktop webbrowser.
  2. Klik på din avatar øverst til venstre.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Åbn fanen Abonnement.
  5. Klik på Gå til fakturering.
  6. I sektionen Fakturahistorik finder du den betaling, du skal bruge fakturaen til.
  7. Klik på betalingsdatoen. Det åbner en ny side med dine betalingsoplysninger.
  8. Klik på Download faktura.

Kvik-tip

Sørg for, at dine faktureringsoplysninger og kortoplysninger er opdaterede. Lær mere.

Hvis du har købt Pro via App Store, skal du følge disse instruktioner for at få en faktura.

Hvis du har købt Pro via Google Play, skal du følge disse instruktioner for at få en faktura.

FAQ

Ja. Hvis du har købt Pro via vores websted, kan du modtage en momsrefusion og et varsel om refundering af omvendt betalingspligt. Sørg for, at du har tilføjet dit momsnummer og den tilknyttede adresse til dine Pro-faktureringsoplysninger og kontakt os med din anmodning.

I visse tilfælde kan dette ske, når der blev foretaget en ændring af dit abonnement eller faktureringscyklus mellem fakturaer. For eksempel:

• Du ændrede din faktureringscyklus fra månedligt til årligt eller fra årligt til månedligt.
  • Du opgraderede fra Pro til Business midt i en faktureringscyklus. I dette tilfælde har vi udstedt kreditter for den ubrugte Pro-tid til din Business-saldo, som vil blive brugt til at betale for fremtidige Business-fakturaer, indtil saldoen går i nul.
  • Vi har muligvis givet dig en rabat eller tilføjet kredit til din konto.

I alle disse tilfælde beregnede og justerede vi det skyldige beløb, hvilket forklarer, hvorfor der kan være en uoverensstemmelse mellem beløbet på din faktura og den faktiske pris på dit abonnement.