Skift farvetemaer

• Begynder
  • Pro
  • Business

• Web
  • macOS
  • iOS
  • Android
  • Windows 10

Giv dit Todoist et personligt præg ved at vælge det farvetema, der passer dig bedst. Vælg en af valgmulighederne til Free og Pro:

Free-temaer

Todoist, Mørk, Månesten og Mandarin.

Pro-temaer

Kålgrøn, Blåbær, Lavendel og Hindbær.

Sådan vælger du dit tema:

1. Klik på din avatar øverst til venstre.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Tema.
  4. Vælg det tema, du ønsker at bruge.
  5. Valgfrit: Slå funktionen Synkroniser tema FRA for at bruge forskellige temaer på tværs af dine enheder eller TIL for at bruge det valgte tema på alle dine enheder.
  6. Valgfrit: Du kan indstille Todoist til automatisk at skifte til mørkt tema, hver gang din enhed bruger mørkt tema. Du skal blot aktivere Automatisk mørkt tema.

Kvik-tip

Når du når en Karma-rang som Guru, låses der op for et nyt og hemmeligt tema på din konto.

FAQ

Nej. Selvom et helt sort tema sparer lidt batteri i forhold til vores nuværende mørke tema, anser vi ikke forskellen i strømforbrug betydelig nok (0,3 % mW). Uden et fuldt redesign vil understøttelse af et helt sort tema gøre det vanskeligere at skelne mellem visuelle hierarkier og dybde.