Føj filer og links til Todoist fra dine mobile enheder

• Begynder
  • Pro
  • Business

• iOS
  • Android

Uanset om du vil føje et billede, en fil eller et link til dit Todoist, kan du gøre det endda uden at åbne appen. Sådan gør du:

Uupload en fil til Todoist

Uupload en fil til Todoist:

1. Åbn det billede eller den fil, du vil overføre til Todoist.
  2. Tryk på del ark-ikonet.
  3. Vælg Todoist fra delearket.
  4. Indtast et navn til opgaven. Du kan tildele en forfaldsdato eller føje den til et projekt, hvis nødvendigt.
  5. Tryk på send-ikonet for at gemme din opgave.

Føj et link til Todoist

1. Åbn linket i en browser.
  2. Tryk på del ark-ikonet under adresselinjen.
  3. Vælg Todoist fra delearket.
  4. Indtast navnet på opgaven. Tildel en forfaldsdato eller føj den til et projekt, hvis nødvendigt.
  5. Tryk på send-ikonet for at gemme din opgave.

Bemærk

Hvis Todoist-ikonet mangler i menuen Del, skal du genstarte din enhed og dele en fil eller et link igen.