Accepter automatisk projektinvitationer

• Begynder
  • Pro
  • Business

Spar tid ved at indstille din konto til automatisk at acceptere projektinvitationer fra teammedlemmer, du tidligere har accepteret invitationer fra eller fra medlemmer af dit Todoist Business -team.

Sådan slår du indstillingen til eller fra:

1. Klik på din avatar øverst til venstre.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Vælg Avanceret.
  4. Slå Accepter automatisk projektinvitationer til eller fra.

Hvis denne indstilling er slået fra, og nogen sender en projektinvitation, vises en notifikation i Todoist om manuelt at acceptere eller afvise den.