+ Add Question

Add web page as a task link not showing

AR

The Add webpage as a link button is not showing. I have used it regularly until now.

How do I re enable it please?

Thank you

All responses

AR
Alex Rowan  premium
Replied on Aug 13, 2013 - 03:53 UTC

...and by the way...I am in the right place (i.e in a project and NOT on the 7 day list or similar).

Brendon Wadey  staff
Replied on Aug 13, 2013 - 04:25 UTC

Hi Alex,

Which browser are you using? Please try clearing the cache for your browser.

Thanks,
Brendon.

AR
Alex Rowan  premium
Replied on Aug 13, 2013 - 05:48 UTC

Thanks for your response. Chrome Standard. Will do

AR
Alex Rowan  premium
Replied on Aug 13, 2013 - 05:59 UTC

I have cleared the cache, cookies and more. The problem still persists Brendon.

AR
Alex Rowan  premium
Replied on Aug 13, 2013 - 06:09 UTC

More Brendon....

When I clicked the setting Relaunch Chrome In Windows 8 Mode, the problem disappeared.

Notes:

I have never used Chrome in Windows 8 Mode until just now. Add website as task worked fine until today.

Chrome version is standard: Version 28.0.1500.95 m

Earlier today I tested the issue in Chrome Canary (Beyond Dev edition). Issue persisted.

I am of course running Windows 8 however I never use any of the apps, having a preference for the 'old Windows'. Apart from this issue, which as I said has only recently occurred, I have never had any problems with software.

AR
Alex Rowan  premium
Replied on Aug 13, 2013 - 06:36 UTC

Further update: the issue has now surfaced in the Windows 8 mode also.

C
capcan  premium
Replied on Aug 13, 2013 - 07:26 UTC

The same problem.
Chrome, Mac OS X.
The link "add webpage.." dissapeared, but when after clicking through the projects it sometimes appears.

Corina Petrescu  premium
Replied on Aug 13, 2013 - 07:37 UTC

Hello,

The same problem for "Add email as task" when using Chrome extension (my Chrome is 28.0.1500.95 m).

Thank you.

AR
Alex Rowan  premium
Replied on Aug 13, 2013 - 07:49 UTC

Capcan wrote: "The link "add webpage.." dissapeared, but when after clicking through the projects it sometimes appears."

I have seen this also.

David Trey  staff
Replied on Aug 13, 2013 - 11:36 UTC

Hello,

Unfortunately, we're unable to reproduce this issue. Please log out of Todoist, go to Chrome's Settings -> Advanced Settings -> Content Settings -> All cookies and site data, find todoist.com on this list and delete it. Then, reload Chrome and log back in.


Best regards,
David

AR
Alex Rowan  premium
Replied on Aug 13, 2013 - 22:20 UTC

For now...my install is working correctly. I cleared all cookies and site data as you suggested David, and as I had done earlier to no effect.

C
capcan  premium
Replied on Aug 14, 2013 - 03:36 UTC

It works fine now. And I did nothing :-)

Corina Petrescu  premium
Replied on Aug 15, 2013 - 00:27 UTC

Same for me, it works and I did nothing.