+ Add Question

The projects themselves constantly open

Good day!
When I fold the projects which have a depth, then they opened again. It's very strange. And it happens on both Windows and Web.
What could be the reason?

All responses

David Trey staff
Replied on Jun 25, 2014 - 15:04 UTC

Hello Evgeniy,

Please send us a screenshot or description of the exact project structure (how many indent levels, are there sub-projects above or below the parent etc.) and we'll try to reproduce this.


Best regards,
David

Evgeniy Fedorov premium
Replied on Jun 25, 2014 - 15:14 UTC

Hello, David! Reveals the projects of the highest level.

David Trey staff
Replied on Jun 25, 2014 - 15:21 UTC

Evgeniy,

Thank you, I've been able to reproduce this issue now and have passed it to our developers.


Best regards,
David

Evgeniy Fedorov premium
Replied on Jun 25, 2014 - 15:25 UTC

Thank you very much, David. Will wait for a response from You.

David Trey staff
Replied on Jul 03, 2014 - 18:44 UTC

Hello,

This issue should now be fixed. Please log out, clear the cache, log back in and let us know if it still persists.


Best regards,
David

Evgeniy Fedorov premium
Replied on Jul 03, 2014 - 19:33 UTC

Hello, David!
Did everything as you said. If the problem persists I will write

Evgeniy Fedorov premium
Replied on Jul 04, 2014 - 09:12 UTC

Good day! The problem has been preserved, but has become less likely to appear.

Clyde Romo staff
Replied on Jul 04, 2014 - 09:48 UTC

Hi Evgeniy,

I have reported your findings back to our dev and we'll update you back once we have some news or a fix for you to try. Sorry for the inconvenience.

Regards,

Clyde

Clyde Romo staff
Replied on Jul 04, 2014 - 10:43 UTC

Hello,

Please try logging out and back in again and see if the issue still persists then.

Regards,

Clyde

Evgeniy Fedorov premium
Replied on Jul 04, 2014 - 10:59 UTC

Hello, Clyde!
I went out and entered into the program until everything is fine. But before that, I cleared the cache and went out and came in. And the problem still happened.

Clyde Romo staff
Replied on Jul 04, 2014 - 11:01 UTC

Hello,

So just to clarify, it is now working fine, correct?

Regards,

Clyde

Evgeniy Fedorov premium
Replied on Jul 04, 2014 - 12:56 UTC

While working fine. If will again failures I will write you. :)

Evgeniy Fedorov premium
Replied on Jul 04, 2014 - 14:38 UTC

The problem recurs. Don't even know what to do. Feel like a beta tester. :)

David Trey staff
Replied on Jul 04, 2014 - 17:05 UTC

Hello Evgeniy,

After your original report, I've been able to reliably reproduce it, as I've mentioned in the past. After yesterday's fix, once I've logged out, deleted Todoist's offline data from the browser (clearing the cache may not do that), reloaded the browser and logged back in, I can no longer reproduce this under any circumstances with any combination of sub-projects.

That said, given that the developers report that it's fixed and I can confirm that using even the same account and project structure I used before (when I could reproduce it), there's unfortunately not much we can do other than advise you to clear Todoist's offline data (which again, may not be cleared by the browser's regular "clear cache" option).


Best regards,
David

Evgeniy Fedorov premium
Replied on Jul 04, 2014 - 18:58 UTC

Hi, David!
The thing is that I use Todoist for Windows. The version of the browser almost never used. Now try to delete Todoist completely and install again. Because yesterday I cleared the cache Windows.Также was Todoist and came again, but the problem remained. You can look at the pictures attached to the message.

David Trey staff
Replied on Jul 04, 2014 - 20:32 UTC

Evgeniy,

Thank you for the screenshot, finally after trying dozens of combinations, I've managed to reproduce this in one case so I'll pass it back to the developers and we'll look into this again.


Best regards,
David

Evgeniy Fedorov premium
Replied on Jul 05, 2014 - 07:33 UTC

Thank you, David!
I am sure that everything will be done to fix it.

Evgeniy Fedorov premium
Replied on Jul 09, 2014 - 08:38 UTC

The problem has not been solved.

Clyde Romo staff
Replied on Jul 09, 2014 - 08:51 UTC

Hello,

We have an outstanding task for our developer to take a look at this. We'll update you if we have a fix or some news.

Regards,

Clyde

Evgeniy Fedorov premium
Replied on Jul 09, 2014 - 09:06 UTC

Thank you very much for the reply, Clyde!
Then I will wait. :)