+ Add Question

Outlook ToDoist blank

BD

I tried uninstalling and reinstalling Outlook ToDoist but the area is just blank. How do I resolve this?

All responses

Brendon Wadey staff
Replied on Feb 28, 2014 - 22:23 UTC

Hi Bernard,

We are looking into this issue now. Though please install this slight updated version, which has some extra log abilities to help us troubleshoot. https://d2dq6e731uoz0t.cloudfront.net/c7977fe6bfdbdb3ca94762cb1411aee9/as/OutlookTodoist.Adx.exe

Regards,
Brendon.

BD
Bernard Duerr
Replied on Mar 01, 2014 - 00:26 UTC

I installed the updated version. Do you need me to generate a log file? If so, how. Do I post it here? Thanks.

Brendon Wadey staff
Replied on Mar 03, 2014 - 03:20 UTC

Bernard,

Yes please. You can email it to brendon@doist.io and david@doist.io

Regards,
Brendon.

BH
Brian Hanley premium
Replied on Mar 05, 2014 - 13:37 UTC

I have installed with the link above and now I can see my tasks in Outlook. What log file would you like me to provide & when? DO you wan the log now while things are functional or only if it disappears again?

David Trey staff
Replied on Mar 05, 2014 - 14:46 UTC

Hello Brian,

If the new version works fine, you don't have to send us a log file, but if for some reason the issue would return, then you could send us the logs from this location: %userprofile%\AppData\Local\Todoist\Outlook


Best regards,
David

RT
Rachel Throne
Replied on Mar 06, 2014 - 16:29 UTC

This problem happened to me today but I reinstalled newer version as suggested above and I know have all my tasks synced.

Charles Marks premium
Replied on Mar 06, 2014 - 17:55 UTC

Any signs of a fix yet? Still not working for me at all with multiple installs re-installs etc.

Brendon Wadey staff
Replied on Mar 06, 2014 - 18:31 UTC

Charles,


Sorry, but there is no fix yet but we are still working hard to find one.

Regards,
Brendon.

Charles Marks premium
Replied on Jun 10, 2014 - 16:04 UTC

How about a fix for this? We waited a year for an updated plugin that worked - it came, worked for a few days and back to broken again?

David Trey staff
Replied on Jun 10, 2014 - 16:38 UTC

Hello Charles,

We're very sorry for the delays, we are working on this and trying to find the main cause of this issue. In some cases, it's caused by installing the incorrect version of .NET Framework (64-bit vs. 32 bit), in many cases this never happens and the plugin works correctly, in some the window is blank and white, in some blank, but black and sometimes it's anti-virus software preventing the plugin from connecting.

Once we find a solution for the remaining cases where none of the above applies, we'll publish an update.


Best regards,
David

Charles Marks premium
Replied on Jun 10, 2014 - 16:47 UTC

I have just rebuilt the hard disk on my PC but not tried to install the plugin yet (trying to work out what the OPTIMAL time might be).

I have win7 64 installed so what version of .NET should be installed? I have just allowed automated updates to run so this SHOULD be the correct versions.

For the AntiVirus (Kaspersky Pure V3 in my case), it is easy to simulate/solve that (if only temporarily pausing it). I also have some other plugins in stalled but less than previously.

The other thing of note is that the plugin did work for some/many for a while and then stopped working.

David Trey staff
Replied on Jun 10, 2014 - 20:04 UTC

Charles,

The optimal time should be now considering that whatever system we test it on - it always works and we can't reproduce the blank page problem ourselves. Please try and if you would experience this issue, let us know and you can still always uninstall it.


Best regards,
David