+ Add Question

Todoist settings are slow to load and webview does not render correctly

D

I've noticed that in the latest version of Todoist for Windows, the settings window is extremely slow to load. It's probably due to heavy load on your servers. I've also noticed that there are a lot of visual glitches and strange rendering going on when re-sizing the main window. Especially when making the window small.

All responses

David Trey staff
Replied on Feb 03, 2014 - 08:30

Hello,

I can't reproduce the issue with slow settings load, please confirm if you still can (could have indeed been a temporary issue).

Regarding the glitches, please send a screenshot showing the issues to david@doist.io and brendon@doist.io and we'll look into it.


Best regards,
David

D
d1995ms
Replied on Feb 03, 2014 - 08:52

I've had this problem for at least a few days now. Both @home and @work.

When I click the Todoist Settings icon, it takes between 4-5 seconds before the settings window is loaded.

When switching between the "tabs" in the settings window it takes everything from 2 to 7 seconds before it updates.

/Mathias (Europe->Sweden->Lund)

David Trey staff
Replied on Feb 03, 2014 - 09:11

I've tested it again (I'm in Poland) and it does take 2-3 seconds for me, but no more than that. Are you using any additional firewalls, proxies, a VPN server?


Best regards,
David

D
d1995ms
Replied on Feb 03, 2014 - 09:29

Well, I am behind a firewall, but I don't think it has anything to do with it.

When logged on to Todoist on the web using Chrome, everything is fast, less than a second when clicking anything in the settings window. Doing the same thing in the windows app takes several second. Sometimes 7-8 seconds.

/Mathisa

David Trey staff
Replied on Feb 03, 2014 - 11:25

Mathias,

We'll look into this.


Best regards,
David