+ Add Question

Outlook 2013: login not working

Hello,

I just downloaded and installed the Outlook plugin today.
I've just ran https://d2dq6e731uoz0t.cloudfront.net/cd2fb847eb3397185b45a892c8d94dc5/as/OutlookTodoist.Adx.exe

In Outlook the login is not working. It does absolutely nothing when I press the login button, regardless if (1) nothing is filled in the Email and Password fields (2) valid data is filled in or (3) wrong login info is filled in.

Outlook Professional Plus 2013
Windows 8.1 updated to latest version just now
Internet Explorer 11.0.9600.16476

The form also continually shows some red line at the top of the form: http://postimg.org/image/dhxzu443h/

The red line is there always, right from the start and it does not change on form submit.

I can log in from web interface, on the same workstation, as well as from my iphone.

All responses

Brendon Wadey staff
Replied on Jan 23, 2014 - 10:09

Hi Adrian,

Please close Outlook, clear the cache for IE, make sure it's updated and accepting cookies and try again. Though we are going to be releasing a new update that should address this and other issues soon.

Regards,
Brendon.

Adrian Andreiaș
Replied on Jan 23, 2014 - 10:13

Your steps did not help. Same issue.

AR
Alberto Romero
Replied on Jan 23, 2014 - 11:15

This is so frustrating. Lost most of the afternoon and this thing does not work. Your steps do not work. Why offer something that simply doesn´t work with Outlook. So dissapointing.

Brendon Wadey staff
Replied on Jan 23, 2014 - 12:16

Hi,

We are very sorry for the trouble, the Outlook plugin has been an issue for awhile now. We are almost done creating the new one which will address this and many more issues, it shouldn't be much longer.

Regards,
Brendon.