+ Add Question

@ - Labels causing errors

MB

Hi when I at a context or label "@" it accepts and then wipes out the task test?

All responses

АК
Александр Куринный premium
Replied on Oct 01, 2013 - 07:59 UTC

Yes, me to experiencing the same problem. It is very annoying!

My browser is Google chrome Version 27.0.1453.110

Useragent: 5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like G
ecko) Chrome/27.0.1453.110 Safari/537.36

Gerhard premium
Replied on Oct 01, 2013 - 08:06 UTC

I have the same problem. And it makes Todoist unusable at the moment. :-(

Andrew Hunt premium
Replied on Oct 01, 2013 - 08:06 UTC

I am also experiencing this problem. It started at about 9:00 GMT+1

Peter Sheffield premium
Replied on Oct 01, 2013 - 08:16 UTC

I am also experiencing it - Now unusable - Help! I am running under Windows 7 Chrome Version 29.0.1547.76 m

MA
Martin Anso premium
Replied on Oct 01, 2013 - 08:17 UTC

Echo. I'm also having this problem. 2 problems in total.
1) When entering a @ label - previously selecting a label from the dropdown list that appears would insert a space after the label. Now that space is not added. Which leads to lots of incorrect labels being created / added. Can you please add the space back?

2) Same problem as above. Adding a label (either in front of or behind the task) deletes the task.

Thanks in advance!

Peter Sheffield premium
Replied on Oct 01, 2013 - 08:22 UTC

It does not appear to be affecting Android, but it does affect both the Windows App and the Web App

Kakaxa premium
Replied on Oct 01, 2013 - 08:50 UTC

+1

D
Derek premium
Replied on Oct 01, 2013 - 09:17 UTC

+1 (on Mac 10.8.5 Chrome Version 29.0.1547.76)

АК
Александр Куринный premium
Replied on Oct 01, 2013 - 10:19 UTC

seems like they fixed it. Thank you!

Andrew Hunt premium
Replied on Oct 01, 2013 - 10:29 UTC

No - still seeing the problem here.

D
drayfield premium
Replied on Oct 01, 2013 - 10:52 UTC

Same problem here, using IE10

David Trey staff
Replied on Oct 01, 2013 - 11:22 UTC

Hello,

We're very sorry for the inconvenience. This issue is now fixed, please log out and back in to see the changes and if this won't help - also clear your browser's cache.


Best regards,
David