+ Add Question

Chrome Extension stopped Working

R

The Chrome extension stopped working for me. I can see it on the bar, but when I click it, I just get a very small box (about the same size as the todoist icon) but no content.

I tried uninstalling and reinstalling but get the same result.

It appears that the uninstall leaves some information, as the icon after reinstall shows the number of tasks, so it must still have my login info. Perhaps if there was some way to remove the extension fully this would solve the problem?

All responses

David Trey staff
Replied on Mar 11, 2013 - 16:42

Hello Robert,

Please try to clear Todoist's cache (and cookies) in Chrome and this should at least redirect you back to the login page of the extension.

Please clear all Todoist's data by going to Chrome's Settings -> Advanced Settings -> Content Settings -> All cookies and site data and removing todoist.com from this list.


Best regards,
David

R
Robert premium
Replied on Mar 11, 2013 - 16:53

Nope, that doesn't help. I had to log into the website because the cookies were gone, and the icon now has question marks instead of a number. I righ-clicked on the icon, selected the first item, and then the icon populated with the number of task. However, left-clicking does not bring up the popup with the task info - i.e., no change in behavior.

David Trey staff
Replied on Mar 11, 2013 - 18:49

Robert,

Please send a screenshot showing this issue to david@doist.io and also please clarify:
- What version of Chrome are you using?
- Does this issue persist after disabling all other plugins?


Best regards,
David

Zachary Richheimer premium
Replied on Mar 13, 2013 - 16:30

Sam issue here!

David Trey staff
Replied on Mar 13, 2013 - 18:04

Hello Zachary,

Please tell me - are you using a dev or beta version of Chrome? If so, please try to uninstall it and then install the latest available final stable release of Chrome.


Best regards,
David

R
Robert premium
Replied on Mar 13, 2013 - 18:08

For the benefit of Zacahry and others that read this. I had a dev version, then went to the latest stable. It solved the Todoist problem However, rolling back from the dev version to the stable caused me the problem discussed here:

https://code.google.com/p/chromium/issues/detail?id=177806

The solution to the problem (inability to sync to the Chrome server) can be found in post 18 of the link above.