+ Add Question

"You don't have mobile devices with Todoist application installed"

RM

I installed Todoist on my Android phone several weeks ago and began using Todoist on the web at the same time; the two *do* sync. Last night I upgraded to Premium and when I look at the Reminders section of the Todoist Settings, I see the message in the title (You don't have mobile devices with Todoist application installed).

I tried to reinstall Todoist via the Google Play Store, but cannot do so because Todoist is already installed.

How do I go about getting Todoist Premium to recognize that my Android phone DOES have Todoist installed?

Please do not hesitate to contact me if you should have any questions.

Thank you for your cooperation.

All responses

David Trey staff
Replied on Jan 11, 2013 - 13:04

Hello Randolph,

Please try to log out and back in from the Android app and perform a sync. If this won't show the device in Todoist's Reminder Settings, please go to your apps settings on your phone, first clear Todoist's cache and then uninstall the app, reinstall it and it should fix this issue.


Best regards,
David

RM
Randolph Miller premium
Replied on Jan 11, 2013 - 13:20

David,

Thanks for the speedy response!

Yes, logging out and logging back in from my phone refreshed the web app; all good to go now!

Thanks again!

RM
Randolph Miller premium
Replied on Jan 12, 2013 - 13:47

David,

Unfortunately, this problem has returned.

As you're aware, I've logged out and logged back in several times since the original report. I'm guessing that this is what has caused the 'no mobile device' issue to recur?

Please also check my followup to the 'multiple notes' on the Android Support forum ... :)

David Trey staff
Replied on Jan 12, 2013 - 15:08

Randolph,

We're unsure what might have caused this issue to return. Please try to go to reinstall your app or log out and back in again while being logged into the web app and see if it affects it.


Best regards,
David

RM
Randolph Miller premium
Replied on Jan 12, 2013 - 15:47

David,

OK, Android phone is again recognized. I logged into the web app, logged out of the Android app, logged into the Android app, checked the web app.

[lather, rinse, repeat? :)]

Just to be clear, I did NOT reinstall the Android app, I only logged out and logged back in.