+ Add Question

Windows 7 install no starting...

SR

...getting the following:

Bad Request
Unknown error happenede: function arguments invalid (4 missing, 0 additional)

I redownloaded and reinstalled with no change.

All responses

David Trey staff
Replied on Dec 13, 2012 - 13:02

Hello Steve,

Please tell me:
- Did you install the app from this location: http://todoist.com/windows ?
- At which point exactly does this issue occur? Right when you double-click on the installer or at some later point?
- Do you have Microsoft .NET 4 Framework installed? If not, please download it from this location: http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?familyid=9cfb2d51-5ff4-4491-b0e5-b386f32c0992


Best regards,
David

SR
Steve Randall
Replied on Dec 13, 2012 - 16:22

I do have .NET 4 Framework installed.

I get the message immediately after starting the installed app.

David Trey staff
Replied on Dec 13, 2012 - 18:44

Steve,

I've managed to partially reproduce a similar issue when trying to update the app from version 1.6 to 1.8.

Please go to your system's Control Panel -> Programs and Features, then completely uninstall the app from there, make sure you've downloaded version 1.8 from this location: http://todoist.com/windows and install the new version and let me know if the issue persists.


Best regards,
David

SR
Steve Randall
Replied on Dec 14, 2012 - 07:50

Version 1.9 seems to have resolved the issue. It started fine.

Later today I'll be able to spend some time with it.

Thx!