+ Add Question

Attach website to task problem

PG

hi,

I try to using "Attach website to task" by Chrome extension. the issue here is, when i open the webside like "www.microsoft.com", and attached. The task message like below

https://www.microsoft.com/en-us/default.aspx (Microsoft Corporation: Software, Smartphones, Online, Games, Cloud Computing, IT Business Technology, Downloads)

in the brackets "()" part, that show the web page title inside. But, when i try do same action for one Chinese webside like "www.sina.com.cn". there is only empty in brackets "()". it show like below.


http://www.sina.com.cn/ ()

All responses

David Trey staff
Replied on Feb 13, 2012 - 06:03

Hello Peter,

unfortunately, this issue might be caused by the lack of support for the Chinese language and therefore a website which has a Chinese title might not be displayed properly or not at all.

Please tell me, do you have a fully Chinese operating system with a default Chinese font as well as a Chinese version of the Chrome browser?

Also, if you enter the sina.com/cn website, do you see its Chinese name displayed properly on the browser tab?


Best regards,
David

PG
Peter Gao premium
Replied on Feb 13, 2012 - 09:31

My OS is English version of Windows XP , with one Chinese version Chrome. From tile display in Chrome tab page, Chinese character show correct. And the problem is show as expect not un-accept character,


i still try it at home. English version windows 7 Ultimate and English version Chrome. The title of "Sina.com.cn" show correct in table page.
the Attached functionality still not correct.

hopefully, it help you for identify the problem.

PG
Peter Gao premium
Replied on Feb 13, 2012 - 09:43

i have test by Chrome debug mode. if the title begin and end with English character or Number. the functionality works correct.

that means, if not begin with "english character or Number" but end with it. only latest string will collected.

like

a "chinese" 1 --works correct
1 "chinese" 1 --works correct
"chinese" a --show only a
b "chinese" --show only b

David Trey staff
Replied on Feb 13, 2012 - 12:40

Peter,

indeed, it seems like there's a bug regarding this matter. I have forwarded this to the developers.

Thank you very much for pointing it out and sorry for any inconvenience it might have caused you.


Best regards,
David