+ Add Question

Can't login with the new versions of Chrome on Ubuntu

U

Æ!!

I'm trying to login on Todoist using the Dev and Beta versions of Chrome on Ubuntu and it just redirect to the home page.

Just give it a try ;)

It works correctly on Firefox.

All responses

David Trey staff
Replied on Nov 07, 2011 - 09:28

Hello,

unfortunately, we cannot guarantee any functionality of our application on any non-stable version of a browser :(

Still, please try to clear your cache and cookies (and "application data" in Under the Hood -> Content settings -> "All cookies and site date") and make sure you're not using a plugin called "HTTPS Everywhere".

If this doesn't help, please install the latest stable release of Chrome and let me know if you experience any further issues with it.


Best regards,
David

U
Unknown
Replied on Nov 07, 2011 - 09:35

Æ!!

I'm just reporting because it is happening on the beta version and probably will happen when it comes to stable. I'm logging in on all other sites with this chrome version, so its probably a todoist problem with the new chrome.

But everything is working great on Firefox. :)

Just for the record.

Tks anyway! :)

David Trey staff
Replied on Nov 07, 2011 - 09:49

Thank you for your report, we appreciate it.

Based on previous similar reports, Todoist was always working on the stable release following a previous beta in which it didn't work. Still, if you experience any issues on the stable release, please let us know and we'll be glad to help and/or fix any issues caused by Todoist.


Best regards,
David

SC
Salim Chahin premium
Replied on Nov 07, 2011 - 12:58

David, I am having the same problem with Chrome since this morning, I used to be able to login and use todoist from Chrome.

I am able to access it from IE.

Thanks

Salim

David Trey staff
Replied on Nov 07, 2011 - 14:15

Hello Salim,

please tell me:
- Which version of Chrome are you using?
- Have you tried clearing the cache, cookies and Todoist's application data (accessible in the Options -> Under the Hood -> Content settings -> "All cookies and site date")?
- Are you accessing Todoist directly through the website or through the Todoist for Chrome or Todoist Anywhere plugin?


Best regards,
David

U
Unknown
Replied on Nov 07, 2011 - 14:24

Æ!!

Hi David!

Just clearing all cookies and browsing data solved the problem. Maybe some new update from Google Chrome caused this problem.

I tried beta and dev versions and it is working good again.

Tks for your help. ;)

SC
Salim Chahin premium
Replied on Nov 07, 2011 - 14:41

David, Thanks, after clearing the cookies and cache things went back to normal.
I don't know what caused this problem, perhaps an update to Chrome or something.

Anyways, the version I am using is 15.0.874.106 m.

Many thanks

Salim