+ Add Question

Outlook Sidebar shows, but no content

U

Running Windows 7 and Outlook 2010. I can load the Todoist Add-in and see the Todoist Sidebar, but it is completely empty. I can show/hide, move, and resize the sidebar, but there are no tasks, projects, or even an option to log in.

All responses

David Trey staff
Replied on Jul 21, 2011 - 11:32

Hello James,

Please try to right-click within the Todoist add-in box and choose "Refresh".

If this doesn't help, try completely removing the add-in and re-installing it.

Also, make sure you're not working offline while using the Todoist add-in.


Best regards,
David

David Trey staff
Replied on Aug 18, 2011 - 11:54

Hello James,

we have released a new version of the "Todoist for Outlook" add-in.

Please remove your current Outlook add-in by accessing the Control Panel -> Add/Remove Programs and deleting "OutlookTodoist", download the new application from:

http://todoist.com/outlook

and install it.

If you still experience any issues with the new version, please let us know.


Best regards,
David

R
Repcsi
Replied on Feb 15, 2012 - 08:00

I have the same problem, after refresh outlook is not responding...

David Trey staff
Replied on Feb 15, 2012 - 09:38

Hello Repcsi,

please tell me:
- Does clearing Internet Explorer's cache and cookies solve this issue (note - clearing the cache and cookies must be done in IE regardless of which browser you're using as the default browser)?
- Which operating system are you using?
- Which version of Outlook are you using?
- Which version of Internet Explorer is installed on your system?
- Can you access this site: https://todoist.com/app?&mini=1#start directly through Internet Explorer?


Best regards,
David

R
Repcsi
Replied on Feb 15, 2012 - 09:47

-Already tried clearing IE - problem still exists.
- Win 7 32bit
-Outlook 2007 up to date.
- IE version(IE9): 9.0.8112.16421
- Yes, i was able to access that site with IE.

Already checked the toolbar stuff in the trust center, and I already reinstalled the program.

David Trey staff
Replied on Feb 15, 2012 - 14:39

Repcsi,

please try to remove the plugin via Add/Remove Programs (should be listed as OutlookTodoist) and install this version: https://d3vr1s9r6o6gn8.cloudfront.net/a7b64068ba19cfdf7c3b9b32905bab8c/as/install_v1.2.rar


Best regards,
David

R
Repcsi
Replied on Feb 16, 2012 - 04:20

Uninstalled the old one and installed the new one, still the window is blank, funny, but with view source I can see some stuff that should be there but it's not showing up. Again after hitting refresh on the window the icon shows the loading circle infinitely...

David Trey staff
Replied on Feb 16, 2012 - 16:31

Repcsi,

we've released a new version of our plugin. Please try to uninstall it and reinstall the one available here: http://todoist.com/outlook


Best regards,
David

R
Repcsi
Replied on Feb 17, 2012 - 05:50

Hello,

It's the same... ;_;

David Trey staff
Replied on Feb 17, 2012 - 06:12

Repcsi,

in Internet Explorer, in the Tools -> Internet options menu, please try to set the "Security" level for "Internet" to Medium-high and the "Privacy" settings to "Medium". While in the "Privacy" tab, make sure that the "Do not collect data for use..." option is NOT checked.

Back in the "Security settings", click on the "Trusted sites" icon, then use the "Sites" button and add todoist.com on the list and UN-check the "Require server verification..." box at the bottom.

Go to the “Privacy” tab (in “Internet Options”), click the “Advanced” button, check the “Override automatic cookie handling” box, then make sure “Accept” is selected in both First- and Third-party cookies. Also, check the “Always allow session cookies” box.

Also, please make sure the following software is installed on your computer:
- Visual Studio 2010 Tools for Office Runtime http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=20479
- Microsoft .NET Framework 4 http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=17851


Best regards,
David

R
Repcsi
Replied on Feb 17, 2012 - 06:34

Hi,

Did what you suggested, but I did not find the option "Do not collect data for use...".

I have visual studio 2010 on the system so .NET 4 is installed, also the tools for office are installed as well.

Unfortunately the same thing is going on... page source can be seen, so there is content, but the add-in can't display it!

David Trey staff
Replied on Feb 17, 2012 - 16:03

Repcsi,

could you please look at the displayed source code, copy/paste it into Notepad, save it as todoist.html and send it as an attachment to david@doist.io ?

It could help to identify the issue.


Best regards,
David

R
Repcsi
Replied on Mar 14, 2012 - 05:36

Hi,

Last week miraculously the outlook addon started to work.
I logged in, and luckily it works since that. What could be the problem I don't really know...