+ Add Question

New Mobile App Edit Question

GK

Absolutely loving the new app, but finding small issues here and there that I have been posting to share.

I just had to remove some text from a task that has no assigned date - it has no date on purpose. Initially the text highlighted well & I could remove it easily. Because of the following issue, I had to go back & do it a second time. That time I could not get the highlighted feature to include more than one word. Ended up using the delete key for the entire three rows, so at least there was a workaround.

After I removed the text, I could not figure out how to 'Save' or just close it. I didn't want to delete it. The 'X' took me back and did not save the changes, & the check mark would not work without an assigned date. I eventually assigned a date & then removed the date via the Web app.

I feel certain that I am missing something fairly obvious, but I scanned every section & tried all options that I noticed, all to no avail. Could you help? Many thanks!

All responses

David Trey staff
Replied on Dec 03, 2012 - 12:28

Hello,

Please tell me:
- Are you referring to the iOS app or the Android app?
- What phone are you using (version of iOS or Android)?
- What version of the app are you using?

The app should allow you to save changes to a task without a due date.


Best regards,
David

GK
G Klein premium
Replied on Dec 04, 2012 - 16:16

Sorry - just noticed your reply.

I am using the iOS app.
Using iPhone 4, version 6.0.1.
Don't know the app version, but just loaded new version last week.

David Trey staff
Replied on Dec 04, 2012 - 17:59

Thank you for this information, I will pass this issue to the developers.


Best regards,
David

David Trey staff
Replied on Dec 05, 2012 - 08:43

Hello,

Unfortunately, we can't reproduce this issue - after removing the due date from a task it can be saved without any date.

There's been such issue in the beta app, though, so if you've participated in the beta, please make sure that you've manually cleared the app's cache, then uninstalled it and then installed the new version otherwise such issues may indeed occur.


Best regards,
David